Badminton

 

Home Upwww.hildingerne.dk

 

Hverdagenes højdepunkt torsdag aften:

 

Flemming gør klar til at udfolde sig med knæbind, elastikker, tape, ankelbind og plaster, de tre medkombattanter har allerede parkeret rollatorerne og er gået til banetjek for at udvælge sig den rigtige side i forhold til alle tilløberne.

Den næste time kaster Flemming sig ud i alle de strabadser der kan forekomme på det grønne gulv og det er ikke småting, når man både er indpakket efter alle kunstens regler og samtidig skal styre ketcher og teknik samt nå det hele. Som det matematiske geni der ligger gemt styrer han suverænt pointgivningen der ofte stemmer ganske godt.  Måske også derfor er det heller ikke så sjældent at Flemming vinder, og faktisk var han den mest vindende torsdagsspiller i 1999.  


Efter ca. 20 minutter er vi nu nået til midten af andet sæt, her melder muren sig som med et brag, konditionen tager slut og Flemming må nu kæmpe de sidste 2/3 af timen med et fatamorgana om at barens kølige fadøl er lige efter næste bold. Det svirrer for øjnene og skarpheden i netrullerne - i det højt anlagte spil - begynder at tage uforudsete retninger.

Sidste bold og så et hurtigt bad før aftenens bedste tid, det sociale foregår ved rundbordet med de store dugfriske, skummende halvliters fadøl, der gør godt i en udtørret hals. Ikke mindst her plejer Flemming at iværksætte en - efter hans alder - forbløffende slutspurt og som oftest er han sikker vinder i dette sidste sæt.

 
Her fremlægges så tankerne for de kommende månedlige 4 torsdage, som kan reduceres til 3 med motion, hvis en god ide om at starte månedens fjerbold med en aften i kulturelt selskab og fadøl kan fremlægges til vedtagelse. Vi klarer verdenssituationen og har fornyet energi til at klare ugens almindelige strabadser til næste torsdag.

Frederik, Ole og Torben har startet indsamlingen til de kommende forbindinger som pandebånd, ørevarmere og albuebeskytter, så du er garderet for de næste sæsoner, hvor vi vil forsøge at følge dit høje niveau.

 Skal du have fri i morgenaften ?