Gæstebog

 

Home Upwww.hildingerne.dk

 


Tak til alle jer, der skrev i vores gæstebog under festen den 28. oktober 2000. Her er alle hilsnerne fra de glade gæster. Hvis du ønsker at skrive en hilsen til os, skal du benytte gæstebogen, som du finder et link til på forsiden.

Navn(e): Hilsen:
Lillian og Orla Kære Kirsten og Flemming!
Endnu engang hjertelig tillykke med de første 25 år. Tak for en fantastisk flot fest, som sædvanlig et supergodt arrangement! Vi glæder os fortsat til mange gode og hyggelige timer sammen.
Tak for en herlig aften! Vi ses snart igen!

mange kærlige hilsener

Lillian og Orla
Bo & Julle Hej Mutte-Dutte & Fatte
Vi er utroligt glade for jer, og for den aften I har skabt for os, for alle jeres venner og familie.
Vi håber I efterhånden er tilfredse med den måde vi har fejret Jer på - og at I er glade for de gaver vi har været i stand til at give Jer. 
Fra jeres Bo & Julle
Britta & Torben Roser er røde, violer er blå,
jordbær er søde og I ligeså.
Tak for dejligt venskab gennem mange år, vi vil have mange gode stunder sammen de næste 25.
Britta & Torben
Marianne Caft Kære Kirsten og Flemming.
Tak for en dejlig aften. Det er skønt at opleve livsglæden og sammenholdet i jeres familie. Mange hilsener fra mor og mine unger.
Marianne
Britta og Jørgen, Strø Kære Kirsten og Flemming.
Tak for en dejlig aften. Som sædvanlig med fest og farver når I er involveret. Held og lykke de næste 25 år. Kærlig hilsen
Birgit & Erling Tusinde tak for et arrangement som vi aldrig vil glemme. Vi kan godt fastslå at det har oversrteget vores vildeste forventninger.
De bedste hilsener og ønsker for fremtiden.

Birgit & Erling
Charlie og (Martin) Jeg vil bare sige tak for en rigtig god fest og tage hjem og berette Martin hvad han er gået glip af. Maden var rigtig god, men vi kender jo Lisbeth og hendes talenter.
De bedste ønsker for de næste mange år.
De kærligste hilsner Charlie. 
Lene Kære Kirsten og Flemming
Det er jo skønt at sidde her til fest ,desværre skal jeg jo også skrive noget smart og rart, det kan jeg ikke, men tusinde tak for en dejlig fest.
Knus og kram fra
Lene.
Søren Kære Kirsten og Flemming .
Hvad skal man sige ovenpå sådan en optræden!!!!! Keld og Hilda gå hjem og vug!!!!!!!
Tak for en dejlig aften og alle de mange dejlige timer vi har tilbragt sammen- håber der kommer mange flere! En klog mand sagde engang: selvom der er sne på taget kan der jo godt være ild i kaminen! og det passer vel egentlig meget godt på et par gamle hønisser som jer der stadig tager smørmærker med på restaurant- HA-HA os der stadig er i starten af 40'erne kender jo ikke til den slags pjat!!!!
Spøg tilside man er jo ikke ældre end man føler sig så i kunne sagtens gå i enten kindergarten eller fritter med det liv i fører. God vind fremover og held og lykke med de næste 25 år.
KH Søren
Søren Nu havde jeg lige siddet og skrevet en lille hilsen for derefter at gå tilbage til festlokalet- og hvad ser man så? det utrolige par nr 7 på gulvet!!! en fryd for øjet at se de elegante danseskoletrin!!!
I ka' bare det gylle.
Hvem der bare havde de evner.
KH Søren
Berith & Lars Kære Kirsten (Susie) & Flemming (Leo).
Et stort tillykke med dagen som vi har glædet os til at fejre med jer og jeres gæster. Som altid er det en fryd at være til fest hos jer - I forstår at gøre det til noget særligt, som vi vil huske.
Kærlig hilsen 
Berith og Lars ;-)
Claus og Jannie Kære Kirsten og Flemming
Tusind tak for en utrolig dejlig fest - 25 år, flot gået!
Vi er meget glade for, at være med til at fejre jer i dag.
Vi sætter stor pris på jer, og ser tilbage på mange hyggelige stunder vi har haft sammen - ikke mindst vores julemorgen tradition.
Vi ønsker jer alt mulig held og lykke med de næste 25 år.
Mange hilsener fra os alle
Claus og Jannie
Marianne og Keld Kære Kirsten og Flemming
En hilsen til evig tid i cyperspace med et hjerteligt til lykke med sølvbrylluppet og et tusind tak for en flot, flot fest.
Michael Myrwick Tillykke med sølvbryllupet, jeg vil sige tak for at i altid har været der når jeg har haft brug for det. I har været som ekstra forældre for mig, jeg har altid kunne komme over hos jer, og det er jeg meget glad og taknemlig for. I har hentet mig når mine egne forældre har "glemt" mig, det sætter jeg pris på, at jeg har haft nogen jeg kunne regne med. Held og lykke i fremtiden, det kan godt være at jeg ikke vil være der så meget i de næste 25 år, som jeg har været tidligre. 
Marika og Jørn Tusind tak for i aften. Jørn er lidt skuffet over at der ikke er nok rulle pølse og at flemming ikke vil danse med Marika!!! Men i øvrigt tusind tal for en dejlig fest (citat giro 413) K.H Marika Og Jørn.
PhataMogana (band) Tusind tak for en rigtig hyggelig aften. I var et kanon publikum! Tillykke med sølvbrylluppet.. venlig hilsen PhataMogana.
Lise og Niels-Erik Hej Kirsten og Flemse
Tak for en dejlig aften
God nat
Pia Hej søde Flemming og Kirsten. 
I er nu nogle dejlige sviger-svogerinder, som jeg har haft meget glæde af gennem tiden- tak for dejlige timer og ikke mindst for en dejlig fest i aften.
Håber på fortsat glædeligt samvær med med jer to festorginaler.
Sov godt
Kys fra Pia
Julle (Bo)((kl.03:45)) Så er festen ved at være slut ... vi kan høre I allesammen rydder op !! Vi vil meget gerne hjem og sove, men ville lige sige tak for en suveræn aften først. Vi håber, at I syntes alt er forløbet som det skulle ! Vi sætter utroligt meget pris på Jer .. det håber vi I allerede er klar over. "I er bare de bedste!". Kærlig hilsen Julie & Bo